Informatie

Westerwolde 18     8245 DD Lelystad

0320 21 65 24   |   06 1079 6771

Wat kost een illustratie of infographic?


Iedere illustratie of infographic is maatwerk. De prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren.


Voorbereidend werk: Het kan nodig zijn om op locatie een project te bekijken en wat verkennende gesprekken te voeren. Soms ook is er degelijke research nodig over het onderwerp of moet er flink wat informatie doorgespit worden. Maar als de opdrachtgever voor een complete briefing zorgt kan ik meteen aan de slag.


Ontwerp en uitwerking, de eerste aanzet: is er al een duidelijk idee? Of gaan we eerst wat verschillende opties onderzoeken? In de uitwerking zijn verder o.a. mate van detail, de hoeveelheid beeldelementen, stijlkenmerken en de afmetingen mede bepalend voor de prijs.


Het is daarom niet mogelijk om standaardprijzen te noemen. Wel kunnen we bij een serie gelijksoortige visuals een vast bedrag per illustratie of infographic afspreken. Projectprijs is ook mogelijk bij een opdracht met visuals in diverse soorten en maten.


Vraag eens een vrijblijvende offerte aan of een eerste globale prijsindicatie. Laat het vooral weten als je vragen hebt.

We gaan uiteraard discreet om met alle gegevens.Contact


Anke Nobel illustraties

Westerwolde 18

8245 DD Lelystad


0320 216524  | 06 1079 6771


anke@ankenobel.nl


KvK 31022072
lid bno (www.bno.nl)


© Het is niet toegestaan de inhoud van deze site te vermenigvuldigen, bewerken, kopiëren of publiceren, hetzij mechanisch dan wel electronisch, zonder schriftelijke toestemming van Anke Nobel Illustraties.


Privacy: uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je contactgegevens en informatie. Die worden uitsluitend gebruikt in het kader van de opdracht en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.
ANKE NOBEL ILLUSTRATIES

© Het is niet toegestaan de inhoud van deze site te vermenigvuldigen, bewerken, kopiëren of publiceren.